Yritystapahtumat

Pikkujoulut, virkistyspäivät ja asiakastilaisuudet

Kauttamme hoituu esiintyjät, tuotanto, tekniikka ja tapahtumatuotanto

Ammattimainen tapahtumien toteutus ja asiakaslähtöinen toiminta on meille käsite. Yhdessä luomme yrityksellenne ainutlaatuisia elämyksiä ja mieleenpainuvia kokemuksia. Räätälöimme yritystapahtumat aina asiakkaan toiveiden mukaisesti tai ideoimme jotain aivan uutta. Voit ottaa yhteyttä, vaikka tapahtuma tai tilaisuus olisi vasta ajatuksen asteella. Jokainen tapahtuma on luonteeltaan erilainen ja ainutlaatuinen. Autamme mieluusti alkuvaiheen suunnittelusta aina lopulliseen toteutukseen asti!

Yritystapahtumat lisäarvona

Dex Viihteellä on yli 35 vuoden kokemus erilaisten tapahtumien järjestäjänä ja erikoisohjelmien toteuttajana. Rockfestari SmugglerRokista ja Pyhä Unplugged -tapahtumasta alkaen aina pienempiin kyläjuhliin ja harjannostajaisiin. Olemme auttaneet monia pieniä ja suuria yrityksiä virkistyspäivien, henkilöstöjuhlien, pikkujoulujen ja erilaisten yritystapahtumien toteuttamisessa. Tuotteiden tai uusien palveluiden lanseeraustilaisuuksissa oikeanlainen esiintyjä tai juontaja luo lisäarvoa tilaisuuteen, ja tekee tapahtumasta helpommin muistettavan.

Kauttamme löydät esiintyjät, juontajat ja stand up -koomikot. Illan ohjelma voi olla vain lyhyt piristys esim. puheiden välissä, tai koko illan ohjelma yhdistettynä ruokailuun ja illanviettoon. On kyse sitten sisäisistä- tai asiakkaille suunnitelluista kokonaisuuksista, oikeanlaiset elämykset luovat tapahtumalle sen hengen ja jättävät jälkeensä positiiviset muistot.

Olemme olleet mukana toteuttamassa erilaisia televisio- ja radiokampanjoita, joissa kasvona tai äänenä toimineella esiintyjällä on ollut suuri merkitys viestin perille saattamisessa. Messujuontajia olemme järjestäneet monenlaisiin tapahtumiin ja osasta näistä on muodostunut jo perinteitä, jolloin juontaja on toiminut tapahtuman yhtenä tärkeänä vetonaulana.

Kysy myös ajatuksistamme virtuaalitapahtumien toteutukseen, näillä pääset ihmisten lähelle näinä haastavinakin aikoina.

Esiintyjät, juontajat ja stand up yritystapahtumiin

Täytä tarjouspyyntölomake, tai ole suoraan yhteydessä: Lena Haapala – 0400 265 327, lena.haapala@dexviihde.fi.

yritystapahtumat ja asiakastilaisuudet yli 35 vuoden kokemuksella