Yksityistilaisuudet

Häät, syntymäpäivät ja polttarit

Häät, syntymäpäivät ja muut yksityistilaisuudet

Erilaiset yksityistilaisuudet, kuten esim. häät, syntymäpäivät ja polttarit ovat meille tuttuja. Jokaisessa tapahtumassa on aina omat huomioivat asiansa, ja voit halutessasi tilata meiltä apua vain tiettyyn osaan, kuten vaikkapa esiintyjän tai juontajan. Tarvittaessa voimme auttaa myös koko kokonaisuuden toteuttamisessa aina tekniikkaa ja toteutusta myöten.

Kauttamme löydät tilaisuuteen sopivan esiintyjän, olipa kyseessä sitten tietty artisti tai nimettömämpi ammattilainen. Sivuiltamme löydät vain osan edustamistamme esiintyjistä vaikka varsinainen yhteistyöverkostomme onkin huomattavasti laajempi, kattaen kaikki genret ja viihdeohjelman muodot. Varmaa kuitenkin on, että kauttamme löydät esiintyjän, joka on oman alansa ammattilainen ja tietää kyseisen tapahtuman onnistumisen edellytykset ja osaa hoitaa ne.

Häät ja polttarit

Hääkeikat eroavat aika lailla tavallisista esiintymisistä. On tärkeää, että esiintyjä on mukautumiskykyinen, osaa protokollan ja pystyy tarjoamaan juuri kyseiseen iltaan sopivaa ohjelmaa. Skaala on laaja perinteisistä häätilaisuuksista aina vapaamuotoisiin tilaajansa näköisiin tapahtumiin. Toisinaan esityksen tulee kestää vain lyhyen aikaa, ja välillä on tarve että bileet jatkuvat aina seuraavaan päivään. Polttariperinteiden toteuttamisessa olemme järjestäneet vierailuja esiintyjän takahuoneeseen, esiintymislavalle ja yllätysesiintyjäksi kotioloihin.

Syntymäpäivät ja muut yksityistilaisuudet

Olemme järjestäneet tilaisuuksia, joissa synttärisankarin suosikkiesiintyjä on yllättänyt päivänsankarin saapumalla paikalle ja esittämällä tämän lempibiisejä. Illanistujaisia, joissa musiikkidiggarit ovat kuunnelleet lempiartistinsa tuotantoa ja iltaan on kuulunut myös kyseisen artistin vierailu sekä live-esiintyminen. Erilaisten kerhotilojen avajaisia, pieniä ja suuria kesätapahtumia ympäri Suomea. Yksityistilaisuuksien kirjo on monimuotoinen ja olemme mieluusti mukana toteuttamassa näistä syntyviä pysyviä muistoja.

Ota yhteyttä

Tiedätkö jo kenet haluaisit esiintyjäksi, vai onko kaikki vielä pelkän ajatuksen tasolla? Ei hätää, ota yhteyttä ja lähdetään yhdessä suunnittelemaan, millainen ohjelma olisi juuri teidän tarpeitanne vastaava, jotta te voitte keskittyä juhlimiseen!

Kysy myös ajatuksistamme virtuaalitapahtumien toteutukseen, näillä pääset ihmisten lähelle näinä haastavinakin aikoina.

Täytä tarjouspyyntölomake, tai ole suoraan yhteydessä:
Lena Haapala – 0400 265 327, lena.haapala@dexviihde.fi.