Virtuaalitapahtumat

Livestream, virtuaalitapahtumat

Virtuaalitapahtumat tuovat esiintyjän ja yleisön lähelle toisiaan välimatkoista riippumatta.

Olemme järjestäneet virtuaalitapahtumia pienille ja suurille yleisöille. Intiimeistä yhden esiintyjän esityksistä aina täydellä bändillä toteutettuihin konsertteihin. Olemme tuottaneet laadukasta ja personoitua ohjelmaa erilaisten yritysten virkistyspäiviin, pikkujouluihin ja tiedotustilaisuuksiin.

Yritys tarvitsee tapahtumia vallitsevasta tilanteesta huolimatta. Asiakkaiden kohtaamisen, henkilökunnan kouluttamisen tai yhteen hitsaamisen tarve ei lopu koskaan. Parhaat muistot syntyvät yhdistämällä laadukasta ohjelmaa ja sisältöä. Virtuaalitapahtuma on helppo tapa luoda lisäarvoa ja tuoda esiintyjä ja yleisö lähelle toisiaan.

Mm. seuraavat artistit ovat jo kokeneita esiintyjiä myös virtuaalitapahtumien osalta:

Heikki Silvennoinen
Heikki Hela
Mato Valtonen
Simo Frangen
Osmo Ikonen
Matti Johannes Koivu
Katri Ylander
Kauko Röyhkä
Jesse Kaikuranta
Oliver
Esa Eloranta
Marko Haavisto

Yllä luetellut esiintyjät ovat vain osa niistä esiintyjistä, jotka tekevät esiintymisiä virtuaalisesti. Vaihtoehtoista ohjelmaa ja esiintyjiä on tarjolla reippaasti.

Näinä päivinä virtuaalitapahtumien järjestäminen on helppoa. Tarvitset vain tietokoneen ja toimivan internet-yhteyden, me hoidamme loput!

Täytä tarjouspyyntölomake, tai ole suoraan yhteydessä: Lena Haapala – 0400 265 327, lena.haapala@dexviihde.fi.

virtuaalitapahtumat - livestream esiintyjät

Yllä olevassa kuvassa Heikki Silvennoinen Band esiintyy virtuaalisesti isolle yleisölle.

Virtuaalitapahtumia voidaan toteuttaa useammallakin tavalla ja eri kokoisille yleisöille. Pienimuotoisimmillaan esitys voidaan lähettää esiintyjän kotistudiosta suoraan tilaajan ”kotisohvalle”. Tällainen esitys voi olla yhtä hyvin vaikkapa onnentoivotus syntymäpäiväsankarille, kuin musiikkiesityskin. Myös isommat tuotannot onnistuvat virtuaalisesti, jolloin kokonainen yhtye esiintyy suoraan studio / esiintymislava -olosuhteissa, ja tämä voidaan jakaa tuhansille katsojille yhtä aikaa. Olemme järjestäneet mm. erilaisten virastojen tyhy-päiviä, yritysten asiakastilaisuuksia ja pikkujouluja tällaisina stream-keikkoina.

Erilaiset virtuaaliset konsertit ovat viime aikoina yleistyneet, mutta näihin verrattuna yksityistilaisuudet virtuaalitapahtumina ovat henkilökohtaisempia, personoidumpia ja enemmän tilaajayrityksen näköisiä. Huolimatta siitä että esitys toteutetaan virtuaalisesti, säilyy yleisön ja esiintyjän välinen yhteys.