Dex Viihde yrityksenä

 

Dex Viihde on Suomen suurimpia itsenäisiä ohjelmatoimistoja. Yritys on perustettu Pihtiputaalla helmikuussa 1984. Ensimmäisiä edustettavia yhtyeitä olivat mm. Ratsia ja Hassisen kone. Vuosien varrella toiminta on kasvanut, mutta yrityksen kotipaikka on pysynyt samana. Nykyisin yhtiön toimipisteet ovat kotipaikan lisäksi myös Seinäjoella, Ylivieskassa, Liedossa, Hyvinkäällä, Rovaniemellä ja Loviisassa. Yrityksemme työllistää tällä hetkellä seitsemän ihmistä.

Artistiedustukseemme kuuluu noin 80 artistia ja yhtyettä, joita edustamme suurella ilolla. Päivittäiseen työhömme kuuluu artistien, sekä yhtyeiden edustaminen sen kaikessa laajudessaan, jonka elävän musiikin kenttä tänä päivänä mahdollistaa. Dex Viihteen on kuvailtu olevan luotettava, helposti lähestyttävä, läpinäkyvä ja selkeä yhteistyökumppani. Uskomme, että hedelmällinen yhteistyö edustamiemme artistien kanssa perustuu pitkäjänteiseen yhteistyöhön ja avoimeen keskusteluun. Ajattelemme aina artistiemme parasta.

Ohjelmatoimistona olemme eteenpäin katsova, pitkän kokemuksen omaava ja ammattitaitoinen toimija. Toimintamme kulmakiviä ovat persoonallinen ja laaja artistiedustuksemme, tarkka taloudenpito ja musiikkia rakastava henkilökuntaamme. Musiikkialalla toimivana yhtiönä haluamme jatkuvasti olla ajan hermolla, sekä luoda ja oppia uusia toimintamalleja. Kuulumme Suomen ohjelmatoimistojen ja agenttien liittoon (SOA ry), jossa ajamme eteenpäin toimialamme yhteisiä etuja yhteistyössä muiden toimijoiden kanssa.