Tervetuloa lämpimät kesäillat ja aurinkoiset keikat!

5.6.2024

Kuva: Miisa Tavaststjerna

Dex Viihteen 40v. juhlakesä on alkanut! Toimistoillamme käy kuhina kesän keikkojen parissa. Tänä kesänä artistimme kiertävät ympäri Suomen suven kesäkuun alusta elokuun loppuun.

Elävän musiikin iloa tuovat tänä kesänä mm. rillumareibillyn kruunaamattomat ruhtinaat Pääesiintyjät, vauhdikkaista keikoistaan tunnetut Oliver ja Kehä, sekä Dexin edustukseen hiljattain siirtynyt punk-legenda Tumppi Varonen. Lisäksi keikkalaitumilla nähdään Meidän suvun naiset -singlen julkaissut Jenni Mustajärvi, kotimaisen raskaan rockin peruskallio Kotiteollisuus ja Onnentalo -albumin keväällä julkaissut Marko Haavisto & Poutahaukat, sekä arvostettu lauluntekijä Dave Lindholm.

Kuluneen kevään aikana katseita on käännetty myös syksyyn ja muutamia loppuvuoden kiertueita on jo julkaistu. Syksyllä omat konserttikiertueensa tekevät esimerkiksi laulaja-lauluntekijä -perinnettä vaaliva Smalltime Players (Edu Kettunen, Mika Kuokkanen, Johanna ja Mikko Iivanainen), 70v.-juhlakonsertteja tahkoava Heikki Silvennoinen, saleja loppuunmyynyt Kaseva ja mm. Finnhits 50 vuotta-kiertueella ihastuttava Annika Eklund. Oman levynjulkaisukiertueensa tekee Kuorosota TV-ohjelmasta aikanaan ponnistanut Emma Salokoski Voices ja niin ikään tuoreen EP:n syksyllä julkaiseva Osmo Ikonen OI -kiertueellaan. Jo julkaistujen kiertueiden lisäksi loppuvuodelle on varmistunut monia mielenkiintoisia kiertueita. Luvassa on esimerkiksi Ina Forsman goes Motown Christmas -joulukiertue ja Mokoman syyskiertue.

Olipa esiintyjä tarpeesi iso tai pieni, me olemme täällä teitä varten! Laajasta artistiedustuksestamme löydät varmasti sopivan esiintyjän tapahtumaasi.

Myyntitiimimme on tavoitettavissa kesän ajan tästä.

Aurinkoisia kesäpäiviä toivotellen,

Dexin väki