Turunen & Pulkkinen (bilebändi)

“Multi-instrumentalismia, lauluvoimaa ja loistavia biisejä jokaiseen makuun.”

Tuomas Turunen aloitti muusikon uransa vuonna 2002 perustamassaan O’JESS-coverbändissä. Siitä lähtien Turunen on tehnyt aktiivisesti keikkaa bändinsä kanssa, duona ja trubaduurina ympäri Suomea. Yli viidentoista vuoden keikkakokemuksen ja moneen tyylilajiin muovautuvan lauluäänensä ansiosta Turusen ohjelmisto on nykyisin erittäin monipuolinen. Se sisältää suomirokkia, -poppia, kansainvälisiä rokin klassikoita ja kotimaisia iskelmiä. Turunen & Pulkkinen -kokoonpanossa Tuomas laulaa, soittaa akustista kitaraa ja bassoa.

Tero Pulkkinen tunnetaan muun muassa Freud Marx Engels & Jung -bändin taitavana multi-instrumentalistina. Lisäksi hän on esiintynyt ja levyttänyt esimerkiksi Eero Raittisen ja Veli-Matti Järvenpään kanssa sekä kirjoittanut lauluja monille suomalaisille artisteille. Turunen & Pulkkinen-kokoonpanossa Tero soittaa kitaraa, pianoa, urkuja, haitaria ja laulaa.

Turusen & Pulkkisen ohjelmistoon kuuluu biisejä muun muassa seuraavilta artisteilta: Rolling Stones, Deep Purple, Metallica, Green Day, The Beatles, AC/DC, CCR, Elvis, Bruce Springsteen, Dire Straits, Jimi Hendrix, David Bowie, Queen, Nirvana, Lenny Kravitz, J. Karjalainen, Anssi Kela, Tuure Kilpeläinen, Haloo Helsinki, Hector, Freukkarit, Leevi And the Leavings, Tuomari Nurmio, Badding, Hurriganes, Kari Tapio, Dave Lindholm, Topi Sorsakoski, Juice Leskinen…

Turunen & Pulkkinen muovautuu helposti myös trioksi, jolloin mukana on rumpali Tuomaksen siirtyessä bassoon.


Keikalla