Ti€napojat (bilebändi)

Vuonna 2003 perustetulla Ti€napojat-yhtyeellä on takanaan yli vuosikymmenen historia – ja vankka kokemus esiintymisistä muun muassa yökerhoissa, klubeilla, yritysbileissä sekä häissä. Kokoonpanon jäsenet ovat ammattimuusikoita, jotka ovat vaikuttaneet  monissa yhtyeissä ja eturivin artistien taustabändeissä sekä teatterin areenoilla. Bändin valtti on ehdoton ammattitaito, aito omistautuminen soittamiseen sekä helppo lähestyttävyys.

Repertuaari on monipuolinen, ja bändiltä taipuu niin Finnhits kuin suomirock/-pop, instrumental sekä englanninkieliset cover-klassikotkin. Ohjelmisto on myös muokattavissa asiakkaan toiveiden mukaisesti.

Ti€napojat on varma valinta viihdyttäjäksi sekä isoihin että pieniin tilaisuuksiin!

Kokoonpano:

Atte Härkönen, laulu&kitara

Jaska Teuri, Basso

Jarkko Saarinen, rummut

Ilmari Myllynen, koskettimet

UUTUUSKOKOONPANO: 
Mikael Saari + Ti€napojat

Ti€napojat voi nyt tilata esiintymään myös Mikael Saaren kanssa! Mikael Saari on UMK:stakin tuttu näyttelijä/laulaja/lauluntekijä, joka on niittänyt mainetta soolo- ja bändiprojektien solistina ja musikaaliteatterin saralla. Uuden Musiikin Kilpailuun Mikael on osallistunut kahdesti, muun muassa keväällä 2016 kappaleella On it Goes. Kappale on lohkaisu Mikaelin toukokuussa 2016 julkaistulta debyyttialbumilta.

Ohjelmisto koostuu Mikaelin suosikki cover-kappaleista esimerkiksi Queenilta ja David Bowielta.

Katso Ti€napoikien keikat alla olevalta listalta.


Keikalla

Ti€napojat (Bilebändi)

20.07.2024
LONDON
Jyväskylä