Osmo Ikonen & Lenni-Kalle Taipale

Jo perinteeksi muodostunut Joulurieha kiertää Suomen isoimmat konsertti­salit loppuvuo­desta 2024!

Maamme merkittävimpiin muusikoihin lukeutuvat Osmo Ikonen, Lenni-Kalle Taipale ja Joonas Kaikko tarjoavat yleisölle joulumusiikin parhaan ilotulituksen. Tähän trioon kun lisätään vieraaksi arvostettu kitaristi Marzi Nyman, on soppa valmis! Jouluriehassa kuullaan säkenöivä paketti niin grooveimpia kuin herkän hartaita joululauluja Suomesta ja ulkomailta.

Mukaansatempaavassa konsertissa annetaan tilaa improvisaatiolle ja yhteissoiton ilolle. Jokainen Joulurieha-konsertti on ainutlaatuinen, ja mukana on aina ripaus arvaamattomuutta. Mitä vain voi tapahtua – ja tapahtuukin! Vuonna 2024 Joulurieha-kiertue pysähtyy kahdeksalla paikkakunnalla maamme isoimmissa konserttisaleissa.

Osmo Ikonen on suomalaisille tuttu lukuisista tv-ohjelmista. Merkittävimpänä mainittakoon SuomiLove, jossa Osmo toimi vuosia ohjelman solistina ja sovittajana. Televisioesiintymisten lisäksi Osmo on julkaissut neljä soololevyä. Lahjakas multi-instrumentalisti muistetaan myös huippusuositun Sunrise Avenue -yhtyeen jäsenenä. Osmon lempiväri on jouluisen vihreä, ja joulupöydässä mies santsaa ensimmäisenä lanttulaatikkoa.

Lenni-Kalle Taipale kuuluu Suomen työllistetyimpien muusikoiden kaartiin. Eleikkäästä ja tyylitajuisesta soitostaan tunnettu pianisti johtaa tv:ssä The Voice of Finland -housebändiä. Lisäksi Lenni-Kallen soittoa voi kuulla Elämäni biisi -ohjelmassa sekä lukuisissa muissa yhteyksissä. Lenni-Kallen suosikkijoulubiisi on muuten Oi jouluyö.

Monen kotimaisen tähtiartistin taustayhtyeessä vaikuttanut Joonas Kaikko lukeutuu Suomen monipuolisimpien ja teknisesti taitavimpien lyömäsoittajien joukkoon. Vuosien varrella rumpali on soittanut muiden muassa Lenni-Kalle Taipale Trion, Cheekin, Isac Elliotin ja Abreun taustalla sekä esiintynyt useissa tv-ohjelmissa.

”Kun sanon JOU, tarkoitan sitä! Joulurieha on mitä mahtavin tapa edistää riemua muiden tunteiden ohella yleisön ja muusikoiden symbioosissa. Joulurieha tekee joulun myös meille esiintyjille”, Lenni-Kalle Taipale iloitsee tulevasta kiertueesta.

”Meillä on ilo ja kunnia tuoda Joulurieha jälleen ihmisten sydämiin. Illan aikana irrotellaan ja improtaan juhlaan sopivalla tyylillä. Lämpimästi tervetuloa mukaan!” Osmo Ikonen toivottaa.

Liput myynnissä nyt!

Katso tulevat joulurieha -joulukiertueen 2024 päiväykset alla olevalta listalta.


Keikalla

Osmo Ikonen & Lenni-Kalle Taipale

27.07.2024
TYÖVÄEN MUSIIKKITAPAHTUMA
Valkeakoski
16.08.2024
KRAPIN PUUTARHAJUHLAT
Tuusula
17.08.2024
UTRAN UITTOAREENA
Joensuu
30.11.2024
MUSIIKKIKESKUS (FEAT. MARZI NYMAN)
Kuopio
07.12.2024
MADETOJAN SALI (FEAT. MARZI NYMAN)
Oulu
08.12.2024
TAMPERE-TALO (FEAT. MARZI NYMAN)
Tampere
12.12.2024
VANAJASALI (FEAT. MARZI NYMAN)
Hämeenlinna
13.12.2024
TAPIOLASALI (FEAT. MARZI NYMAN)
Espoo
20.12.2024
SIBELIUSTALO (FEAT. MARZI NYMAN)
Lahti
21.12.2024
KONSERTTITALO (FEAT. MARZI NYMAN)
Turku
22.12.2024
KULTTUURITALO (FEAT. MARZI NYMAN)
Helsinki