Jussu Pöyhönen

Jussu Pöyhönen tunnetaan parhaiten yli 30 -vuotisesta urastaan Suurlähettiläät -yhtyeen nokkamiehenä. Emman voittaneen ja useampia kulta- ja platinalevyjä myyneen bändin lukuisten klassikkobiisien (mm. Elokuun 11., Pitääxunaina?, Kuka pysäyttäisi kellot?, Maailman laidalla, Kun Tänään Lähden ja Mitä miehen tulee olla?) lisäksi Jussu on tehnyt kolme soololevyä, viimeisimpänä keväällä 2023 julkaistu Pinnalla (Sonymusic Finland), josta radioon nousseita biisejä ovat olleet mm. Pinnalla, Sydämessä Matkustaja ja Ootko Siinä Vielä Sitten Kun, joka sai koskettavan ensiesityksensä MTV3:n Laulu Rakkaudelle -ohjelmassa Helmikuussa 2023.

Keikoilla Jussu tekee akustisena soolona, duona, tai oman bändinsä kanssa. Repertuaariin kuuluu niin monet Suurlähettiläät -suosikit kuin mielenkiintoisimmat uudet biisitkin. Karismaattisena esiintyjänä ja notkeaäänisenä laulajana tunnetun Jussun esiintymiset ovat vangitsevia ja päättyvät lähes poikkeuksetta yhteislauluun.

Urallaan Jussu on tehnyt myös teatteria ja musikaaleja, viimeksi We Will Rock You Helsingin jäähallissa 2021, sekä toiminut radioäänenä mm. Radio Novalla, joten hän on pätevä esiintyjä myös juontajana.

Katso Jussu Pöyhösen tulevat keikat alla olevalta listalta.


Keikalla

Jussu Pöyhönen

21.08.2024
M/S FINLANDIA - ECKERÖ LINE
Helsinki
20.11.2024
M/S FINLANDIA - ECKERÖ LINE
Helsinki