Jore Marjaranta

Jore Marjaranta on suomalainen muusikko, joka tuli julkisuuteen 1990-luvun alussa Leningrad Cowboysin jäsenenä. Hänen muita yhtyeitään ovat olleet muun muassa Albert Järvinen Band ja Guitar Slingers. Hän on ollut soolouralla vuodesta 2000 lähtien ja on julkaissut useita hittisinglejä, joista tunnetuimmat ovat Haaveet kaatuu (elokuvasta Pahat pojat) ja Miten pelko lähtee (elokuvasta Minä ja Morrison). Joren seitsemäs soololevy Hetket kuvina julkaistiin syyskuussa 2016.

Jorella tulee soolouraa täyteen tänä vuonna 21 vuotta. Tänä keväänä 13 huhtikuuta tulee myös kuluneeksi 40 vuotta Joren ensimmäisen bändin, The Clap, albumijulkaisusta, jonka julkaisukeikka tehtiin Helsingin legendaarisella Tavastia Clubilla. Juhlan kunniaksi Jore julkaisi Spotifyssa uuden laulun nimeltään ”Sumuisena aamuna”

Tämän vuoden keikoilla Jore esittää omien laulujensa lisäksi Leningrad Cowboys, Albert Järvinen Band ja Guitar Slingers -lauluja ja kertoo tarinoita uransa varrelta.

Jore tekee trubaduuri-, duo- ja bändikeikkaa aina tilanteen mukaan. Hänen laulunsa toimivat niin isoilla estradeilla kuin akustisesti pienissä paikoissa.

Katso Jore Marjarannan keikat allaolevalta keikkalistalta.

 

 


Keikalla