Eva Louhivuori

Upeaääninen monilahjakkuus ja multi-instrumentalisti Eva Louhivuori julkaisee syksyllä 2024 ensimmäisen soolo-albuminsa ja lähtee kiertueelle bändinsä kera. ”Kaikki kauniit sanat” -levyn julkaisee Playground Music. Albumilta on julkaistu jo singlet Ruusu ja Ilmaa.

Aiemmin Eva + Manu -yhtyeestä sekä SuomiLOVE-ohjelmasta tuttu artisti ammentaa soolourallaan popmusiikista, folkista, rockista ja iskelmästä. Musiikissa kuuluu melankolia ja draama. Louhivuori säveltää, sanoittaa, tuottaa ja myös soittaa pääosan kappaleistaan itse.

”En voi sanoin kuvailla kuinka paljon odotan tämän albumin julkaisua ja kiertuetta! Oon aina vannonut livemusiikin nimeen ja oon onnekas että sain näin hienot soittajat mun bändiin! Me suunnitellaan ja luodaan syksyn livekokonaisuus yhdessä Hilkan ja Siirin kanssa. Odotan eniten yleisön kohtaamista ja vuorovaikutusta heidän kanssaan. Tunteiden laajaa skaalaa, jota meidän keikoilla saa kokea. Uusia kohtaamisia, ystävyyksiä, reissaamista tien päällä ja tietenkin sitä, että pääsen esittämään mun albumia ja kertomaan nämä tarinat jotka albumille on valikoitunut. Kaikki kauniit sanat -albumin tekeminen on kestänyt hyvin pitkään ja ajoittain pomppuinen matka sen kanssa on ollut jokaisen mutkan ja onnistumisen arvoista. Sen kautta olen tutustunut uudelleen itseeni ja maailmaan ympärilläni”
– Eva kertoo tulevasta kiertueestaan.

Katso Eva Louhivuoren tulevat keikat alla olevalta listalta.


Keikalla

Eva Louhivuori

04.10.2024
KULTTUURITILA NUIJAMIES
Lappeenranta
06.10.2024
TAUSTATARINAKLUBI
Oulu
10.10.2024
LOUHISALI
Espoo
11.10.2024
SUISTO-KLUBI
Hämeenlinna
12.10.2024
MUSTA KYNNYS
Jyväskylä
15.11.2024
RAVINTOLA KAIRO
Kotka
21.11.2024
G LIVELAB
Tampere
22.11.2024
KORJAAMO
Helsinki