Tiedotus

Tiedotuskuva

Dex Viihde hoitaa aktiivisesti edustamiensa artistien keikkoihin liittyvää promootiota.

Sen lisäksi tarjoamme myös erilaisia tiedotukseen liittyviä palvelukokonaisuuksia, kuten artisti-, levy- ja tapahtumapromootiota. Nämä toteutetaan aina joustavasti ja räätälöidysti tarpeen mukaan – tavoitteena paras mahdollinen medianäkyvyys.

Promopaketteihin kuuluvat esimerkiksi
*ammattimaisesti toimitettujen lehdistötiedotteiden laatiminen ja niiden lähettäminen
*median proaktiivinen kontaktointi haastattelujen sopimiseksi
*haastattelujen koordinointi ja tuki käytännön tasolla (aikataulutus, tarvittaessa haastattelusparraus…)
*median yhteydenottojen kokonaisvaltainen hallinta
*sosiaalisen median toimenpiteet ja tempaukset
*joustava tuki ja apu kaikkiin mediasuhteisiin liittyvissä kysymyksissä
*kansainväliset projektit – pystymme toimimaan myös englannin-, ruotsin- ja saksankielisessä kulttuuriympäristössä

Tavoitamme median laajasti ja kohdistetusti – niin paikallistason, maakuntatason kuin myös valtakunnantason printtimedian, radion, tv:n sekä nettimediat.

Promootiotarpeen kartoitus ja alustava suunnitelma on aina maksuton. Palvelu rakennetaan asiakaslähtöisesti, ja se voidaan räätälöidä sopivaksi niin pienempiin kuin suurempiinkin projekteihin – aina single-julkaisuista laajamittaisiin konserttisalikiertueisiin.

Promootiotarpeen kartoitus ja alustava suunnitelma on aina maksuton.
Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Palvelumme perustuu raudanlujaan viestintä- ja markkinointiosaamiseen, laajaan mediaverkostoomme sekä henkilökohtaiseen asiakassuhteeseen. Alla muutaman asiakkaan kommentit palvelustamme.

”Semmarit on toteuttanut Hullun hommaa -kiertueensa markkinoinnin ja tiedotuksen yhteistyössä Dex Viihteen kanssa. Semmareiden puolesta olemme erittäin tyytyväisiä saavutettuun mediajulkisuuteen. Semmareiden tiedottajana voin todeta markkinoinnin sujuneen tehokkaasti ja selkeän suunnitelman mukaisesti. Jutta Vetterin kanssa työskentely on ollut helppoa, sujuvaa ja tuloksellista.” 

Markus Paananen, Tiedottaja, Semmarit

”Olen todella tyytyväinen tiedottaja Jutta Vetterin työhön sekä Dex Viihteen tarjoamaan promopakettiin. Erittäin ammattitaitoista ja tuloksekasta toimintaa. Kattavalla kampanjalla saavutettiin uudelle albumille asetetut näkyvyystavoitteet ja jopa vielä enemmänkin. Suosittelen lämpimästi!”

Micke Björklöf & Blue Strip – Ain’t Bad Yet -albumin promootiokampanja 

”Dex Viihteen ja Jutta Vetterin kanssa hommat toimii. Promootion deadlinet pitää laadusta tinkimättä ja silloin kun tarvitaan enemmän kuin pelkkää tiedotetta tai sähköpostia, niin Jutta tarttuu reippaasti puhelimeen ja handlaa myös sen hienosti. Loistavat alan kontaktit radioihin ja satoihin media-alan ihmisiin. Silloin kun tuntuu että omat kädet ja tunnit ei riitä, niin suosittelen lämmöllä pyytämään Dexiltä räätälöityä promootiotarjousta.”

Ilpo Kaikkonen – Hei elämä! -albumin promootiokampanja

Tiedotuskuva2