Lauluntekijäklubi Malmitalossa

24.8.2017


Helsingin Malmitalossa järjestetään loka-marraskuun aikana Lauluntekijäklubi, jossa on yhteensä neljänä iltana esiintymässä suomalaisen musiikin ja laulunteon kärkinimiä.

Jarkko Martikainen 27.10.2017

Jarkko Martikainen luo esiintyessään käsinkosketeltavan vahvan musiikkitunnelman, joka puhuttelee kaikenikäistä yleisöä. Hän on monien kulttuurialojen mies, jonka tärkeimpänä maalina on aina ollut laulunteon, levytysten ja keikkailun kolmiyhteys. Martikainen tunnetaan YUP-yhtyeen säveltävänä ja sanoittavana laulaja-kitaristina vuosilta 1987-2008.

Vuonna 2004 alkaneen soolouran myötä lauluihin on tullut mukaan myös entistäkin pohdiskelevampia sävyjä. Martikaisen edellinen soololevy, Koirien taivas, nousi heti virallisen albumilistan kakkossijalle.

Liput Jarkko Martikaisen keikalle voit ostaa täältä.

Hanna Pakarinen duo 3.11.2017

Hanna Pakarinen on Ilta Hannan kanssa -ohjelmakokonaisuuteensa tehnyt Carolan laulamista kappaleista omannäköisiä.
”Muulla ei ole väliä kuin että saan laulaa niitä. Minä tarvitsen näitä lauluja.”

Hanna julkaisi 2016 seitsemännen studioalbuminsa nimellä Synnyin, elän, kuolen. Levy koostuu Carolan tunnetuksi tekemistä kappaleista, joihin Hanna on perehtynyt vaiheittain viime vuosien aikana. Hän on esittänyt Carolan musiikista koostuvia konsertteja ja tehnyt lopulta omat versionsa. Hanna kertookin, että Carolan biisit koskettivat häntä niin paljon, että hän päätti lopulta tehdä ne omalla tavallaan ja tuoda ne tähän päivään.

Keikalla kuullaan hieno kokonaisuus, joka sisältää niin tuoreimpia Carola-tulkintoja kuin myös Hannan aiempaa tuotantoa.

Liput Hanna Pakarisen keikalle voit ostaa täältä.

Matti Johannes Koivu 17.11.2017

Karismaattinen Matti Johannes Koivu kuuluu jo vankasti maamme vahvimpien laulaja-lauluntekijöiden riviin. Helmikuussa 2017 julkaistiin hänen seitsemäs sooloalbuminsa, Lähtölauluja. Albumilta aiemmin lohkaistut kaksi singleä – Siinä on rakkautesi ja Kuulen kesän nukkuvan – osoittavat, kuinka Koivu on jälleen persoonallisen sielukkaan ilmaisunsa ytimessä.

Hänet tunnetaan artistina, joka esiintyessään ei epäröi tuoda tunteitaan musiikkiinsa.

Liput Matti Johannes Koivun keikalle voit ostaa täältä.

Kauko Röyhkä Trio 1.12.2017

Kauko Röyhkä on pitkän linjan rockmuusikko, joka on vuodesta 1980 lähtien ärsyttänyt, järkyttänyt ja ihastuttanut Suomen kansaa lauluillaan. Jo Röyhkän ensimmäinen albumi Steppaillen oli suomalaisen rokin klassikko, ja siitä lähtien Röyhkä on mittavalla urallaan levyttänyt ja esiintynyt erilaisten kokoonpanojen kanssa ja sujuvasti yhdistellyt myös eri genrejä.

Joulukuussa 2016 Röyhkä julkaisi uuden albuminsa, Aamuöiseen sateeseen. Albumi sisältää Röyhkän uusia kappaleita sekä uusia sovituksia aikaisemmista hiteistään. Kokoonpanona levyllä ja keikalla on Kauko Röyhkä Trio. Röyhkän kanssa esiintyvät Janne Riisiö perkussioissa sekä Mikko Hellström kontrabassossa.

Liput Kauko Röyhkä Trion keikalle voit ostaa täältä.

Lauluntekijäklubi-keikkojen kesto á 75 min, ei väliaikaa. Liput keikoille myy Lippu.fi.