Jannalta uutta musiikkia – kolme edellistä singleä myyneet kultaa

9.8.2017

Janna julkaisee uuden singlen perjantaina 11.8. Vaikee mut oikee -biisillä fiittaa Nikke Ankara!

Universal Musicin julkaisema Vaikee mut oikee kertoo hullusta ja tulisesta rakkaudesta ja rakastumisesta. Kun toinen tuntuu siltä oikealta, on valmis tekemään mitä vaan suhteen onnistumisen eteen. ”Ja mä meen vaikka piruja vastaan koska mä haluun sut ainoastaan”, laulaa Janna. Kun laitetaan kaksi rikkinäistä ihmistä yhteen vaikeuksien voittaminen voi olla vaativaa, mutta biisissä käsitellään aihetta lämpimästi – eikä niin vakavasti.

Kappaleen vastustamaton biitti takaa tanssifiiliksen ja Nikke Ankaran räpit tuovat mukaan myös huumoria. Jannan mukaan Nikke oli selkeä valinta fiittaamaan biisille ja rap-tähti toimitti lyriikat biisiin vauhdilla. Jannan ja Niken kombo toimii luontevasti ja valloittavasti kappaleessa. ”Nikke on aivan suvereeni, arvostan hänen lahjojaan hurjasti”, Janna kehuu. Kappale on kuultu jo muutamilla keikoilla yhteisesityksenä!

Janna valmistelee parhaillaan tulevaa, toista suomenkielistä albumiaan, joka julkaistaan syksyn aikana. Levyn tuottajina toimivat Jurek ja MGI. Uusista kappaleista kaikki julkaistut sinkut Paljon onnee, Anna mä puhallan ja uusin Mitä jos ovat ylittäneet jo kultarajan.

Upeiden kappaleidensa laajan menestyksen myötä Janna on lunastanut paikkansa Suomen suosituimpien naisartistien joukossa. Vuonna 2014 julkaistu Janna-albumi ylitti kultarajan pian julkaisunsa jälkeen ja siltä muistetaan muun muassa hitit Sä et ole hullu, Läpinäkyvä ja Tytöt lähtee tanssimaan. Levy toi Jannalle myös viisi Emma-ehdokkuutta sekä Iskelmä-palkinnon.

Jannan keikat myy Hannu Korhonen.