Dex Viihteelle kolme uutta artistikiinnitystä

20.11.2017

Dex Viihteen Roope Rantala on kiinnittänyt kolme uutta artistia keikkamyyntiinsä. Toivotamme taloomme tervetulleiksi Annukan, Boyat ja Sitkun! Lue lisää artisteista alla ja kurkkaa myös Dex Viihteen artistiesittelyt.

Annukka on suomalaisen elektropopin uusimpia tulokkaita. Hän säveltää ja sanoittaa itse musiikkia yhdessä tuottajansa Sasjan kanssa. Levy-yhtiö Suomen Musiikin toimitusjohtaja kuuli popparin musiikkia pari vuotta sitten radiosta ja halusi Annukan artistikseen.

Sähköä-kappale soi välittömästi YleX:n soittolistalla monta kuukautta ja nousi myös Radio Suomipopin soittolistalle. Annukka on julkaissut sen jälkeen tasaiseen tahtiin singlejä, jotka kaikki ovat saaneet soittoa eri radiokanavilla. Viimeisin Kun pimeää on -single nostettiin sekä Radio Suomen että YleX:n soittolistoille, ja lisäksi YleX nosti Annukan Läpimurto 2017 –artistikseen.

Tällä hetkellä Annukka valmistelee uutta musiikkia, jota julkaistaan alkuvuodesta 2018.

Berat ja Blerim Cimili, eli Boyat-duo, koostuu turkulaisista 23- ja 25-vuotiaista musikaalisen perheen veljeksistä, joille musiikin tekeminen ja esittäminen on ollut luonteenomaista jo lapsesta asti.

Vaikutteikseen afromusiikin, r’n’b:n, housen ja dancehallin listaava yhtye ei kuitenkaan rajoita musiikkiaan mihinkään genreen, vaan pyrkii melodisen ja rytmikkään soundinsa avulla tuomaan jotain uutta suomalaiseen musiikkiin. Suuremman yleisön tietoisuuteen Boyat nousi kesällä 2017, kun he fiittasivat Antti Tuiskun Hanuri -megahitillä.

Duon viimeisin singlejulkaisu on lokakuun 2017 lopulla julkaistu, dancehallista rytmiä ammentava klubiträkki Sun Tahtiin.

Sitku on uusi ja raikas yhtye, jonka muodostavat laulaja-kitaristi Rosa-Maria ja räppäri Tiia Karoliina. Heidät tunnetaan tarttuvista melodioistaan, nokkelista sanoituksistaan sekä energisestä lavashowstaan.

Duo teki näyttävän debyytin toukokuussa 2017 julkaisemalla singlen Helsinkiin sekä lämmittelemällä Haloo Helsinki! -yhtyettä Hulluuden Highway -kiertueen keikoilla. Sitku on esiintynyt kuluneen vuoden aikana myös muun muassa TubeConissa.

Yhtye työstää parhaillaan esikoisalbumiaan, josta on julkaistu nyt kaksi singleä musiikkivideoineen. Biisit ovat saaneet radiosoittoa muun muassa YleX:llä, Radio Suomipopilla, Radio Novalla sekä Bassoradiossa.