Dex Viihde esittää: Malmitalon musiikki-illat

6.7.2018


Dex Viihde tuo Helsingin Malmitalon syysiltoihin rakastettuja säveliä ja suuria tunteita! Malmitalon musiikki-illoissa esiintyy suomalaisen musiikkimaailman eturivin artisteja: M.A. Numminen & Pedro Hietanen, Matti Johannes Koivu, Tuula Amberla sekä Jukka Kuoppamäki.

Lue lisää keikoista – liput ovat nyt myynnissä!

 

M. A. Numminen & Pedro Hietanen pe 26.10.2018 klo 19.00

M.A. Numminen on viihdyttänyt suomalaisia jo yli 50 vuoden ajan. 1970-luvun alussa hän levytti laulun Kissa vieköön!, josta menestys alkoi. Sen jälkeen tulivat Helga-neiti, Kumipallo ja monet muut klassikot. Kappaleet ovat yhä ohjelmistossa.

Pedro Hietanen tuli M.A.:n kumppaniksi rock-musiikin parista. Hän oli soittanut useissa orkestereissa, muun muassa Wigwam-yhtyeessä ympäri Eurooppaa. Vuonna 1977 miesten tiet kohtasivat, ja taivalta on jatkunut jo yli 40 vuotta.

Kesto 60 min, ei väliaikaa. Osta liput täältä.

 

Matti Johannes Koivu pe 2.11.2018 klo 19.00

Karismaattinen Matti Johannes Koivu kuuluu jo vankasti maamme vahvimpien laulaja-lauluntekijöiden riviin. Viime vuonna julkaistiin hänen seitsemäs sooloalbuminsa, Lähtölauluja.

Koivu on julkaissut kuuden soololevyn lisäksi lastenmusiikkilevyn ja neljä albumia Ultramariini-yhtyeen jäsenenä. Suuren yleisön tietoon Koivu tuli alun perin cover-versioista, joita hän teki Irwin Goodmanin esittämistä kappaleista. Koivun musiikissa on kuultavissa vaikutteita muun muassa folkista ja beat-musiikista.

Kesto 60 min, ei väliaikaa. Osta liput täältä.

 

Tuula Amberla Duo pe 9.11.2018 klo 19.00

Tuula Amberla julkaisi maaliskuussa 2018 odotetun comeback-singlensä Anna äiti puhaltaa, joka on saanut erinomaisen vastaanoton niin median kuin yleisönkin puolelta.

Jo klassikoksi lukeutuvalla Lulu-hitillään koko kansan tietoisuuteen vuonna 1984 noussut Amberla on levyttänyt 1980-luvulta lähtien. Tuula esittää keikoillaan pääosin omaa soolotuotantoaan säestäjänään Limonadi Elohopea -yhtyeestä ja omasta tuotannostaan tuttu Tero-Petri Suovanen.

Kesto 60 min, ei väliaikaa. Osta liput täältä.

 

Jukka Kuoppamäki Duo pe 16.11.2018 klo 19.00

Rakkaus, Suomi ja kaipaus. Näitä elämän isoja aiheita koskettelevat monet Jukka Kuoppamäen tekemistä kuolemattomista lauluista – laulut kuten Anna mulle tähtitaivas, Satulinna, Sininen ja valkoinen ja Kiskot vievät etelään. 75 vuoden ikään ehtinyt ja 50-vuotistaiteilijajuhliaan jo viettänyt Kuoppamäki kiertää ja konsertoi täydellä sydämellä. Kaiken aikaa hän on laulanut rauhan, rakkauden ja rehellisyyden puolesta sotaa, väkivaltaa ja petollisuutta vastaan.

Kuoppamäki on laatinut itselleen sekä muille artisteille yhteensä noin 1500 laulua. Hän esiintyy yhdessä Jukka Ruusumaan kanssa (koskettimet ja laulu).

Kesto 60 min, ei väliaikaa. Osta liput täältä.