Vaeltava Vitsaus

Vaeltava Vitsaus on lokakuussa 2015 perustettu country & western -yhtye. Bändin toteutuminen on myös Poutahaukat-yhtyeestä tunnetun keulahahmo Marko Haaviston pitkäaikaisen haaveen täyttymys.

Yhtyeen ohjelmisto on pitkälti omasta kynästä. Keikkasetissä soivat lisäksi myös sellaiset yhdistelmät, joissa hahmot kuten Unto Mononen ja Hank Williams paiskaavat lempeästi kättä keskenään. Lähtökohtana kaikkeen ovat mies, kitara ja tarina.

Ensimaistiaisena Vaeltava Vitsaus esittää suomalaisen suosikki-iskelmän 80-luvun alusta, jossa vanha puetaan boom-chicka-boom -asuun ja molli vaihtuu duuriin. Yhtyeen debyyttisingle Elämän valttikortit julkaistiin syksyllä 2016. Katso myös musiikkivideo!

Yhtyeen debyyttialbumi julkaistiin heinäkuussa 2017. ”Mikä olisi parempi tapa juhlistaa kulunutta kolmeakymmentä vuotta levyjen teon parissa kuin julkaista uusi albumi, kera uuden yhtyeen”, Haavisto toteaa tyytyväisenä.

Kokoonpano:

Marko Haavisto – laulu ja akustinen kitara
Jakke Kauppinen – sähkökitara
Oskari Haavisto – bassokitara
Kuja Salmi – rummut

Yhtyeen illan ohjelmaan kuuluu myös vieraileva tähti: laulajatar Kantri-Kerttu, joka omien soolonumerojensa lisäksi laulaa myös duettoja Markon kanssa. Luvassa on kauniita suomenkielisiä yhteistulkintoja esimerkiksi June Carter & Johnny Cash – ja Nancy Sinatra & Lee Hazelwood -ikihelmistä.

Katso Vaeltavan vitsauksen keikat allaolevalta keikkalistalta.

 


Keikalla