Tyrantti

Nahkaa, viiksiä, äänivallin rikkovia kitarasooloja ja tärykalvoja koettelevia falsetteja: Tyrantti toi suomenkielisen perinnehevin takaisin!

Tulipyörä, Rikotaan Äänivalli, Kobra, Aja!, Veritiikeri. Raketin lailla kotimaisen rock- ja metalliyleisön tietoisuuten vuoden 2019 debyyttialbumilla ja kunnianhimoisella kakkosalbumi Orjaplaneetalla noussut Tyrantti tunnetaan monista suomiheavyn moderneista klassikkobiiseistä. Suomen viralliselle albumilistalle nousseet levyt ja niiden sinkkubiisien villit musavideot ovat tasoittaneet tietä Tyrantin nousussa kohti kotimaisen raskaan rockin ehdotonta kärkeä. Ennen kaikkea Tyrantti on hyperenerginen livebändi, jonka tiukka triosoitto ja hyppypotkujen ryydittämä riehakkuus saa kuulijan haukkomaan henkeä ja kuluttamaan mallasjuomaa ennennäkemättömällä nopeudella.

Lähes yksinomaan täysille klubeille soitetut levyjulkkarikiertueet sekä lukuisat festarivedot Tuskasta Porispereen puhuvat puolestaan: Tyrantti ja perinteinen hevimetalli ovat tehneet paluun – ja tulleet jäädäkseen.

Katso Tyrantin tulevat keikat alla olevalta keikkalistalta.


Keikalla

Tyrantti

10.08.2024
HELLSINKI METAL FESTIVAL
Helsinki
30.08.2024
TOPPILA KLUBI
Oulu
31.08.2024
HELMEN VENETSIALAISET
Kiuruvesi