Trace Element (bilebändi)

Trace Element on loistava, energinen bilebändi, jossa valovoimaisena solistina yleisöä vauhdittaa Henri ” Henkka ” Savolainen. Bändissä soittaa laajasti opiskelleita taitavia ja lahjakkaita ammattimuusikoita, jotka toimivat aktiivisesti Suomen musiikkielämässä, teattereissa ja oppilaitoksissa.

Trace Element on kvartetti, mutta esiintyy tilaisuuden tullen myös duona tai triona. Lisäksi ”Treissarit” käyttää tarvittaessa lisäsolisteja sekä muita soittajia esim. puhaltajia. Bändin kotipaikkakunta on Helsinki.

Monipuolisessa ohjelmistossa on kattava kokoelma pop-, rock-, finnhits- ja disco-musiikin helmiä 70-luvulta nykypäivään. Coverbändi ”Treissarin” ohjelmistossa on myös perinteistä tanssimusiikkia sekä jazz- ja latin-musiikkia.

Tämä loistava bilebändi keikkailee ahkerasti, hyvällä meiningillä, vuosien kokemuksella ja vankalla ammattitaidolla. Henkka Savolainen ja Trace Element luo juhlaan kuin juhlaan ainutlaatuisen tunnelman, kuhunkin tilaisuuteen sopivalla ohjelmistolla ja kokoonpanolla. Kinnostuitko? Ota yhteyttä ja pyydä tarjous!

Katso Trace Elementin keikat alla olevalta listalta!


Keikalla