Spaz Caroon

Spaz Caroon on 15-vuotias hiphop-tulokas Oulusta. Nuori multi-instrumentalisti säveltää kappaleensa itse ja nauttii suurta suosiota nuorison keskuudessa.  Spaz julkaisi ensimmäisen kappaleensa Spastic Show syksyllä 2016 ja sen jälkeen nuoren artistin arki on ollut kiireistä. Uusien kappaleiden julkaisujen ohella Spaz on keikkaillut runsaasti ja jakanut keikkalavoja Suomen ykkösketjun artistien kanssa.

Spazin taustatiimissä vaikuttavat Blind Channel -yhtyeestä tunnettu Niko Moilanen sekä Mikko Logren, joka on työskennellyt muun muassa Grammy-ehdokkaiksi valittujen kansainvälisten artistien kanssa. Kesällä 2017 Spaz teki festivaalidebyyttinsä Qstock Festivalilla, jota varten perinteinen DJ-livekokoonpano vaihdettiin livebändiin. Samoihin aikoihin julkaistiin Spazin tuorein sinkku TK, joka löysi tiensä Spotifyn Suomen 50 viraalisinta kappaletta -soittolistalle.

Nuoresta iästään huolimatta Spaz on määrätietoinen artisti, jonka tavoitteena on luoda pitkä ura musiikin parissa. Tulevaisuudensuunnitelmiin kuuluu uusien kappaleiden julkaiseminen sekä keikkailu niin Suomessa kuin ulkomaillakin. Nokkelasta riimittelystään ja anteeksipyytelemättömästä asenteestaan tunnettu Spaz saa yleisön kuin yleisönkin pomppimaan ja laulamaan mukana. Spaz julkaisi tuoreimman Lovely-singlensä loppuvuodesta 2017.

Katso Spaz Caroonin keikat allaolevalta listalta.


Keikalla