The Slipovers (bilebändi)

The Slipovers on vuonna 2010 perustettu, satoja bändi- ja DJ-keikkoja soittanut bilebändi. ”Kissanristiäisten kuningas, bileiden pelastaja ja hääbändien parasta A-luokkaa”, kuten on sanottu. The Slipoversin esiintyminen on aina energistä ja yllättävää. Taattua energiaa!

Kun tilaat The Slipoversin esiintymään tilaisuuteesi saat varmuudella nämä asiat:

-Hyväkäytöksiset ja siististi pukeutuneet herrasmiehet, joille juhliesi onnistuminen on kunnia-asia.

-Huippuunsa viritetyn yhtyeen joka osaa “miksata” kappaleet lennosta toisiinsa välttäen vaivaantuneet hiljaisuudet kesken tanssihurmoksen. Bändi osaa liikkua sujuvasti tunnelmasta toiseen lukien yleisön tunnelmaa rautaisella kokemuksella.

-Repertuaarin perinteisen tanssimusiikin kaikista genreistä pop- ja rock -klassikoiden kautta aina nykyhitteihin.

-Huippuluokan äänentoistolaitteiston, joka mahdollistaa tasapainoisen ja laadukkaan äänen ilman että äänenvoimakkuutta tarvitsee luukuttaa. Tuomme mukanamme myös langattomat ja langalliset mikrofonit puheisiin. Laitteistoa on myös mahdollista käyttää vieraiden oman musiikin soittamiseen.

-Kokonaisvaltaisen valokaluston diskopalloineen ja savukoneineen, joilla voimme mukauttaa valaistuksen hienostuneen tunnelmallisesta aina sykkivään yökerhotunnelmaan – ja rohkaista näin ujoimmatkin vieraat tanssilattialle. Loisteputkien valossa ei kukaan halua tanssia, joten The Slipovers tuo mukanaan koko diskon!

Sanottua:

“Kiitos The Slipovers-bändille menevästä setistä perjantaina 11.12 Fontanassa, kun laitoitte xxx:n jäykkisten jalat vipattamaan” -Hullantunut yleisö

“Paras bilebändi jota olen nähnyt kolmeen vuoteen.. ja kuvaan häitä joka viikko” -Hääkuvaaja

“Paras hääbändi jonka olemme koskaan nähneet” -Kaaso

The Slipovers on:

Esa Pottonen – kitara & laulu
Juha Perälä – basso & laulu
Markus Wallo – rummut & laulu
Panu Rauhala – piano, urku, syna & laulu

Katso tulevat The Slipovers keikat alla olevasta keikkalistasta.


Keikalla