Q.Stone

Q.Stone-yhtye palasi kesällä 2013 festivaalilavoille kahden vuosikymmenen tauon jälkeen.

Blues soi yhä sielukkaampana sekä vanhoissa että uusissa biiseissä ja palautti mieleen lukemattomat hyvät hetket Café Metropolin illoissa tai Q-Klubin tv-taltiointien äärellä. 1990-luvun taite oli juurimusiikin kulta-aikaa, blueshenkiset bändit keikkailivat taukoamatta ja hioutuivat loistoiskuun. Q.Stonen ohella nosteessa olivat mm. Pepe Ahlqvist ja H.A.R.P. Klubeja syntyi ympäri maan ja housebändit isännöivät savuisia jamejaan.

Q.Stone ilmestyi kartalle mutkan kautta. Bändi levytti ja keikkaili aluksi Ruotsissa sitten muissa Pohjoismaissa ja Keski-Euroopassa. Yhteiskiertueita tehtiin mm. John Mayall & The Bluesbrakersin, Larry Normanin sekä Earth, Wind & Fire-solistin Philip Baileyn kanssa. Kotimaassa kahden vuoden pesti Café Metropolin klubi-isäntänä sekä TV2:n Q-klubitaltioinnit Tampereen Tullikamarilta nostivat ryhmän huipulle.

Q.Stone-yhtye siirtyi telakalle 90-luvun alussa ja bändin jäsenet keskittyivät uusiin projekteihin. Parinkymmenen vuoden jälkeen aika oli kypsä ja miehet tekivät hetkeksi (2013) paluun estradeille. Juhlan kunniaksi julkaistiin myös kokoelma-albumi sekä uutta materiaalia.

Q.Stone -yhtye on:

Heikki Silvennoinen, laulu & kitara
Mikko Kuustonen, laulu, kitara & blues-harppu
Mikko Löytty, basso & laulu
Sakari Löytty, rummut
Max Tabell, kosketinsoittimet

Q.Stone diskografia:

Q.Stone (1988)
Pink on Blue (1990)
III (Sony Music, 1992)
No Substitute (1993)
The Thrill is Back (kokoelma, 2013)

Q.Stone on keikkatauolla.

Heikki Silvennoisen artistisivu ja solokeikat


Keikalla