Neili

Neili on Helsingissä syntynyt mutta myöhemmin raumalaistunut uusi artisti joka sanoittaa ja säveltää tunnelmallista iskelmäpoppia. Neilin biisit ovat mukaansatempaavia, tanssittavia kappaleita joissa korostuvat henkilökohtainen ote sekä elämänmakuiset lyriikat. Hän julkaisi ensimmäisen singlensä ”Haittaako” joulukuussa 2020. Toinen julkaisu ”Deja Vu” julkaistiin 30.4.2021. Kolmas single ”Ilmapallot” tuli ulos 20.8.2021ja neljäs single ”Eräpäivä” 4.2.2022. Neili tunnetaan myös Miika x Neili kappaleesta ”Pimeään” joka julkaistiin 26.11.2021.

Kappaleet ovat menestyneet suoratoistopalvelu Spotifyssä sekä saaneet radiosoittoa paikallisilla radiokanavilla. Neili julkaisee debyyttialbuminsa ”Neili” 29.4.2022

Tuoreesta musiikkiurasta huolimatta Neili on päässyt jo keikkailemaan ja on esiintynyt myös aiemmin paljon. Neili on luonteva esiintyjä ja omien sanojensa mukaan rakastaa lavalla olemista – siellä hän tuntee olevansa elossa. Keikoilta ei tunnetta puutu, välillä yleisön kanssa itketään ja sitten nauretaan.

Neilin kokoonpanoon kuuluu energinen ja valloittava kitaristi/ Pianisti Renew jonka kanssa he esiintyvät joko puoliakustisesti taustanuhojen kanssa tai akustisesti piano -ja kitarasäestyksellä. Yhdessä he vetävät mahtavan keikan joka ei jätä ketään kylmäksi!

Katso Neilin keikat alla olevalta listalta:


Keikalla