MixTape (bilebändi)

MixTape – kasaripoppia suurella sydämellä!

Viisimiehinen MixTape-yhtye soittaa tanssittavaa kasaripoppia, joka ei jätä bileyleisöä kylmäksi. Hyvin valikoitu keikkasetti pitää sisällään 1980-luvun hittejä mm. seuraavilta artisteilta: Duran DuranBryan AdamsPaul YoungPeter GabrielCutting CrewDon HenleyOMDSimple MindsElton JohnDavid Bowie ja Nik Kershaw. Kokeneiden soittajien MixTape hoitaa keikan kuin keikan ammattitaidolla, aina pilke silmäkulmassa!

Kuten monet muutkin mahtavat ideat, MixTape sai alkunsa täysin spontaanisti kun eräässä ravintolassa soi taustalla mm. Duran Duran, Nik Kershaw ja Lionel Richie. Niin heräsi ajatus: ”Nää on ihan parhaita biisejä, mutta näitähän ei oikeesti soita kukaan livenä. Soitetaan me!”

Muutaman puhelun jälkeen kokoonpano oli kasassa ja bändin nimikin syntyi kuin itsestään teiniaikojen kokoelmakasetteja muistellessa. Monessa bändissä vuosien varrella tahkonneet muusikot Jakke AhoMitja KiviluomaJori TojanderTomi Lehtola sekä Moilu Moilanen ovat itse eläneet herkimmät nuoruusvuotensa juuri näiden biisien tahdittamina, joten MixTapen soitto tulee taatusti suoraan sydämestä!


Keikalla