Miia Kosunen

Upeaääninen Miia Kosunen voitti The Voice of Finland 2015 -kilpailun. Voiton jälkeen Miia on luonut uraa sooloartistina ja keikkaillut ahkerasti viisihenkisen taustabändinsä kanssa. Miian debyyttisingle Korulipas julkaistiin 13.11.2015.

Kyseisen singlen on säveltänyt ja sanoittanut Mokoma-yhtyeestä tuttu Marko Annala. Molemminpuolinen luottamus tekemiseen syntyi jo The Voice of Finland -kisan aikana, kun Miia esitti ohjelmassa Mokoman Kuu saa valtansa auringolta -kappaleen. Marko ihastui Miian ääneen ja tarjoutui auttamaan uuden laulun sävelen ja sanoituksen kanssa.

Tuorein single Lennän julkaistiin keväällä 2017.

Joensuussa asuva Miia on laulanut aina. Jo pienestä lähtien hän on ollut mukana kuoroissa, musikaaleissa, eri kokoonpanoissa sekä toiminut sooloartistina. Lisäksi hän on kouluttautunut laulutunneilla ja pianotunneilla. Lahjakkaan Miian unelmana on tehdä yhteistyötä arvostamiensa artistien kanssa, säveltää ja sanoittaa jatkossa omia kappaleita sekä luoda uraa laulajana.

Miian valovoimaista live-esiintymistä voi katsoa muun muassa näistä linkeistä: Kuu saa valtansa auringolta ja Bed on Fire.

Katso Miian keikat allaolevalta keikkalistalta.


Keikalla