Kirsi Ståhlberg

Kirsi Ståhlberg on ammattinäyttelijä, laulaja, juontaja ja vuorovaikutus- ja esiintymisvalmentaja. Ståhlberg on näytellyt useissa teattereissa sekä televisiossa, ja suurelle yleisölle hän onkin tullut tutuksi tv-sarjasta Salatut elämät kieron Isabella Holmin roolista.

Ståhlberg on näyttelemisen ohella juontanut useita eri tapahtumia aina festarilavoilta firmojen juhliin. Sujuvasanainen Ståhlberg hoitaa ammattitaidolla niin yritysten teemajuhlat, kauppakeskusten avajaiset, asiakastapahtumat kuin lanseeraustilaisuudetkin. Hänellä on myös ässä hihassaan, sillä hän saattaa yllättää yleisönsä laululla, jos niin vain sovitaan. Ståhlberg on energinen ja taitava, ja hänellä on hymy herkässä!

Lisäksi Ståhlberg pitää vuorovaikutus- ja esiintymiskoulutuksia. Hän on kouluttanut myyjiä, konsultteja ja muita asiakaspalvelijoita, antanut vinkkejä työilmapiirin parantamiseen sekä opettanut ihmisiä lukemaan kehonkieltä. Ståhlbergin koulutukset ovat rentoja ja hauskoja, vaikka niissä käsitelläänkin ihan oikeaa asiaa. Koulutukset ovat olleet erittäin suosittuja ja antoisia!


Keikalla