Jukka Kuoppamäki

Laulaja-lauluntekijä Jukka Kuoppamäki ei liiemmin esittelyjä kaipaa. Hänen oma tuotantonsa on täynnä suomalaisia ikihittejä aina Sininen ja valkoinen kappaleesta Paljon sanomatta jää klassikkoon. Lisäksi Kuoppamäki on tehnyt isoja kaikkien tuntemia kappaleita muille artisteille, mm. Katri-Helenan tunnetuksi tekemä Anna mulle tähtitaivas sekä Jari Sillanpään elämää suurempi Satulinna ovat Jukka Kuoppamäen kynästä lähtöisin.

Syyskuun neljä sunnuntaita -konsertit

Sunnuntaina 3.9.2023 starttaa Jukka Kuoppamäen neljän konsertin sarja. Jokainen konsertti alkaa klo 15.00 ja sisältää väliajan. Tällä kertaa Jukan lisäksi lavalle nousevat hänen tyttärensä Inka Auhagen sekä Jukka Ruusumaan johtama orkesteri.

Syyskuun neljä sunnuntaita -konserttisarja on sisällöltään ikivihreä. Konserteissa käydään läpi Jukan laajaa tuotantoa sekä hänen pitkää yli 60-vuotta kestänyttä uraansa.

Konsertin muutoin niin miehisessä bändissä kuullaan lisämausteena Inka Auhagenin kaunista lauluääntä. Jukka Ruusumaan pitkä kokemus ja yhteistyö Jukan kanssa on aina ollut saumatonta ja toimivaa. Oli kyseessä sitten isompi bändi tai pienempi kokoonpano.

Tule viihtymään kanssamme sunnuntaiseen iltapäivään!

Katso Jukka Kuoppamäen tulevat keikat alla olevalta listalta.


Keikalla