Juha Lagström

Juha Lagström on Helsingissä asuva laulaja, lauluntekijä ja näyttelijä.

Suuren yleisön tietoisuuteen Lagström nousi liityttyään Elonkerjuu-yhtyeen solistiksi vuonna 2012.

Lagström kertoo kaiken taiteellisen toimintansa lähteneen liikkeelle jalkapallon ja muiden urheilulajien hiljalleen vaihduttua kitaransoittoon, omien kappaleiden laatimiseen ja bänditoimintaan 90-luvun Lapualla.

Ylioppilaskirjoitusten jälkeen Lagström ajautui teatteriopintoihin Tampereelle, jonka kautta hän päätyi aluksi näyttelijäksi Porin teatteriin 1998-2002 ja tämän jälkeen Vaasan kaupunginteatteriin 2002-2009. Vuodesta 2009 lähtien Lagström on toiminut Helsingissä freelance-näyttelijänä vieraillen muun muassa Espoon kaupunginteatterissa, Tampereen Teatteri Telakalla ja Lahden Teatteri Vanha Jukossa. Lukuisten teatteri-, elokuva- ja tv-tuotantojen puheroolien lisäksi Lagström on tulkinnut myös useita musikaalirooleja kuten esimerkiksi Jim Morrisonin roolin Vaasan kaupunginteatterin Motel Morrison -musikaalissa.  Keväällä 2017 Lagström näyttelee Helsingin kaupunginteatterin Kirka- Surun pyyhit silmistäni -esityksessä Sammy Babitzinin roolin.

Keikoillaan Lagström soittaa pääasiassa laatimiaan kappaleita, joita on julkaistu muun muassa Elonkerjuun sekä Lapset-yhtyeen nimissä, ja lisäksi vielä virallisesti julkaisematonta materiaaliaan. Keikoilla voi kuulla myös joitain lainakappaleita, jotka jollain tavalla ovat Lagströmiä elämänsä aikana hetkauttaneet.

Katso Juha Lagströmin keikat allaolevalta keikkalistalta.


Keikalla