Joonatan Palmi

Joonatan Palmi on energinen yhden miehen bändi, joka tuo raikkaan tuulahduksen Suomen räpskeneen. Pastorin Poika -nimellä aiemmin tunnettu Palmi on tuttu aikaisemmin vaikuttaneesta Pastorit-triokokoonpanosta.

Joonatan on tunnettu nokkelista ja letkeistä sanoituksistaan, monille tutuista arkipäivän aiheista, joihin kuulijan on helppo samaistua. Parasta Joonatanista onkin ”kun jengi saa lyriikoista jotain sellaista irti, joka kantaa niitä eteenpäin ja tuo samalla hyvän fiiliksen. Sä et oo yksin, vaan me mennään yhdessä.”

Vireillä on ensimmäinen pitkäsoitto aikaisemmin julkaistujen mixtapen ja EP:n lisäksi. Mukaansatempaavat biitit ja puhuttelevat lyriikat kaappaavat mukaan kuulijansa, niin keikalla kuin levylläkin. ”Luvassa on jotain, mitä todella kannattaa odottaa!”, artisti lupailee.  Hänen edellistä EP:tä on streamattu useamman kymmenentuhannen kerran.

Pari maistiaista tulevasta levystä saatiin kuulla syksyllä 2017 järjestetyssä Maata Näkyvissä -festivaalilla, jossa Joonatan esiintyi tuhatpäisen yleisön edessä. 9.3.2018 Palmi julkaisi uuden Meis on se voima -singlen. Menevällä flowlla ja hienolla kertosäkeellä varustettu kappale on erittäin tsemppaava nostatus biisi mielialaan kuin mielialaan.

Katso Joonatan Palmin keikat allaolevalta listaukselta.


Keikalla