Joona Mikael

Joona Mikael on 17-vuotias lauluntekijä Oulusta. Nuorimmat teinivuotensa räppiuran merkeissä viettänyt Joona aloitti unelmamatkansa maailmalle muuttaessaan Walesiin, minkä myötä myös musiikki koki muutoksen. Toukokuussa 2019 uusi saundi esiteltiin, kun ensimmäinen sinkku Better Plans julkaistiin uudella nimellä.

Nuori multi-instrumentalisti säveltää itse kappaleensa vuotaen keinahtelevat ajatukset sekä tunteet musiikkiin ja kutsuukin musiikkiaan henkilökohtaiseksi terapiaksi. Yhdessä popahtavan kauniit laulumelodiat sekä nokkelat riimit ja räppi, joita tukevat orgaanisista ja ohjelmoiduista soittimista koostuva tausta luovat omaperäisen äänimaailman.

Esiintyminen on artistille tuttua, sillä hän on soittanut sekä laulanut musiikkia laidasta laitaan eri kokoonpanoissa ympäri Suomea. Keikoilla riittää energiaa; ajoittain yleisö pomppii bängereiden tahtiin, ajoittain he laulavat mukana tarttuvia säkeitä. Seuraavaksi tähtäimessä ovat kansainväliset lavat, mutta lomilla Joona palaa kulmilleen kotiyleisönsä mieliksi.

Nuoresta iästään huolimatta kokemusta löytyy ja Joona Mikael etsii määrätietoisena uusia haasteita tielleen. Hän aikoo tehdä musiikkia eläkseen, tavalla tai toisella.

Katso Joona Mikaelin keikat allaolevalta listalta.


Keikalla