Hullu Elämä

Hullu Elämä on räväkkää suomenkielistä poprockia soittava yhtye. Alun perin vain yhtä keikkaa varten perustettu bändi on vuosien saatossa kasvanut energisen ja ennalta-arvaamattoman lavashown tarjoavaksi live-esiintyjäksi, joka keikkailee ympäri Suomea.

Vuonna 2011 perustettu bändi julkaisi debyyttialbuminsa Just Tässä, Juuri Nyt keväällä 2015. ”Hullun Elämän tekemisissä on hyvällä tavalla aitoa nuorta rockin energiaa”, kommentoi Salon Seudun Sanomat albumia. Albumin äänityksestä ja miksauksesta vastasi Sonata Arctican basisti Pasi Kauppinen. Debyyttilevyn jälkeen yhtye on julkaissut singlet Hullua Elämää, Tervetuloa Ansaan ja Maailma Älä Unohda, joista kaksi viimeisintä on miksannut muun muassa Pauli Hanhiniemen, Neljänsuoran ja Blind Channelin musiikkituotannoissa mukana ollut Kane Kaspar Heinonen.

Hullu Elämä julkaisi 8.12.2017 singlen Jäisellä Kaiteella, joka esittelee bändin herkempää puolta. Tänä syksynä ahkerasti keikkaillut bändi kuvailee uutta kappalettaan pysäyttäväksi. ”Jäisellä Kaiteella on niitä kappaleita, joiden jälkeen ei edes toivo yleisöltä raikuvia aplodeja, vaan ennemmin koko tilan valtaavaa mykistynyttä hiljaisuutta”, kuvailee bändin kitaristi Joose Heinonen. ”Tässäkin biisissä on oma energiansa, mutta ennen kaikkea kappale rakentuu viiltävän vangitsevan tunnelman ja ajatuksia herättävän tarinan ympärille.” Kappale nousi heti julkaisunsa jälkeen Spotifyn Suomen 50 viraalisinta -listalle.

Bändin rouheiden kitaroiden ja vakuuttavan naisäänen värittämät biisit kertovat tarinoita elävästä elämästä ja sen hulluudesta niin hyvässä kuin pahassa. Nykyisessä maailmantilanteessa Hullu Elämä onkin ajankohtaisempi kuin koskaan!

Hullu Elämä on:
Sofia Voltti – laulu, koskettimet
Herkko Ruuska – kitara, koskettimet, taustalaulu
Joose Heinonen – kitara
Teemu Isosalo – basso
Juho Siniluoto – rummut, taustalaulu

Katso Hullun Elämän keikat allaolevalta keikkalistalta!


Keikalla