Hanna Pakarinen

Hanna Pakarinen on ensimmäinen suomalainen Idols-voittaja vuodelta 2004. Debyyttialbuminsa ”When I become me” Hanna Pakarinen julkaisi 2004. Albumi myi nopeasti kultaa ja ylsi lopulta myös platinarajan yli. Hanna Pakarinen edusti Suomea vuoden 2007 Euroviisujen laulukilpailussa Helsingissä kappaleella ”Leave me alone”, joka sijoittui seitsemänneksitoista. Kappaleesti tuli yksi radiosoitetuimmista kotimaisista kappaleista 2007. Englanninkielinen materiaali sai jäädä, ainakin toistaiseksi, 2010, jolloin Hanna Pakarinen julkaisi ensimmäisen suomenkielisen albumin ”Paperimiehen tytär”.  Hanna osallistui tällä kertaa myös albumin kappaleiden sävellys- ja sanoitustöihin. Jatkoa seurasi 2013 toisen levyn, ”Olipa kerran elämä”, verran. Suomenkielisiltä levyiltä radioihin ovat jääneet soimaan mm. kappaleet ”Paperimiehen tytär”, ”Se yksi ainoa”, ”Miehet”, ”Sydän tuli vastaan”, ”Jokapäiväinen” ja ”Olipa kerran elämä”. Vuonna 2016 Hanna kunnioitti edesmenneen laulajatähden Carolan uraa upeilla päivitetyillä versioilla 50-70 -lukujen klassikoista albumillaan ”Synnyin, elän, kuolen”. Runsasta radiosoittoa saivat mm. kappaleet ”Herrojen kanssa pellon laidassa”, ”Rakkauden jälkeen” ja ”Penkki, puu ja puistotie”.
Myös konserttisaliyleisö otti Hanna Pakarisen omakseen.

Diskografia:
When I become me (2004)
Stronger (2005)
Lovers (2007)
Love in a million shades (2009)
Paperimiehen tytär (2010)
Olipa kerran elämä (2013)
Synnyin, elän, kuolen (2016)

 

Katso Hanna Pakarisen keikat allaolevalta listalta.


Keikalla