Hanna Pakarinen

Hanna Pakarinen julkaisi hiljattain singlen Herrojen kanssa pellon laidassa. Tämä oli ensimmäinen single-lohkaisu syyskuussa 2016 julkaistavalta Hannan seitsemänneltä studioalbumilta, Synnyin elän kuolen.

Toinen single Penkki, puu ja puistotie julkaistiin huhtikuussa 2016. Tämä on kappale, jolla Hanna rakastui Carolan musiikkiin. ”Tämä on kaunein Carolan kappale, minkä tiedän”, Hanna sanoo.

Kyseinen albumi koostuu Carolan tunnetuksi tekemistä kappaleista, joihin Hanna on perehtynyt vaiheittain viime vuosien aikana. Hän on esittänyt Carolan musiikista koostuvia konsertteja ja tehnyt lopulta omannäköiset versiot tuottaja Sampo Haapaniemen kanssa. Hanna kertookin, että Carolan biisit koskettivat häntä niin paljon, että hän päätti lopulta tehdä ne omalla tavallaan, oman näköisikseen ja tuoda ne tähän päivään. ”Muulla ei ole väliä kuin että saan laulaa niitä. Minä tarvitsen näitä lauluja.”

Levyllä kuuluukin Hannan oma ääni, jolla hän kertoo Carolan laulujen tarinoita hänelle ominaisella tyylillään. Hanna kertoo myös, että häntä kiehtoo Carolan rohkea, rehellinen ja totuudenmukainen musiikkimaailma. ”Carola oli vahva naisasianainen, mitä lauluihin ja sanomaan tulee.”

”Ilta Hannan kanssa” -keikoilla kuullaan hieno kokonaisuus, joka sisältää niin tuoreimpia Carola-tulkintoja kuin myös Hannan aiempaa tuotantoa.

Katso Hanna Pakarisen keikat allaolevalta listalta.


Keikalla