DJ Suvi B (& Dazzling Ladies)

Suomessakin suosioon nousseen naisdj-kulttuurin yksi kantavimmista nimistä on Suvi B. Alalla huimaan suosioon noussut nainen on menestyksekkäästi luonut uraa DJ:nä vuodesta 2009. Suvi B tunnetaan myös Playboy-mallina vuoden 2011 Viron Playboy-lehden kannesta.

Hän on kerännyt runsaasti kokemusta erilaisilta keikkalavoilta myös Suomen rajojen ulkopuolelta niin DJ:nä kuin mallina ja keikkailut Yhdysvalloissa asti. Suvi B tunnetaan myös useilta Suomen clubeilta ja tv-realityista kuten mm. Maatilan Prinsessa ja keväällä 2014 alkavasta Viidakon Tähtöset 3 -ohjelmasta. Suvi B rakastaa esiintymistä ja nimeää musiikin intohimokseen. Hän tarjoaa unohtumattoman clubi-illan kuulijoilleen soittaen parhaimmat soundit ja himotuimmat klassikot eri musiikkityylien parista.

Suvi B:n show tarjoaa myös jotain ainutlaatuista, sillä legendaarinen showryhmä Dazzling Ladies on tehnyt paluun esiintymislavoille uuden keulahahmon Suvi B:n johdolla! Ryhmä ihastutti ammattitaidollaan ja upealla visuaalisella ilmeellään yleisöjä ympäri Suomen usean vuoden ajan. Nyt muutaman vuoden keikkatauon jälkeen ryhmä on syntynyt uudestaan uuden keulahahmon myötä. Ryhmä on saanut uutta verta ja rakentanut show’n jota ennen Suomessa ei ennen ole nähty ja jota yksikään muu ryhmä ei tarjoa.

Tämä on nähtävä!
KEEP CALM AND DANCE ON.

Katso DJ Suvi B:n keikat alla olevalta keikkalistalta.

 


Keikalla