CoverStars (bilebändi)

Bilebändi CoverStarsin ohjelmisto rakentuu lähivuosien pop- ja rockhiteistä, toki mukaan mahtuu nostalgiaakin. Vuoden 2014 ohjelmistossa tulkitaan mm. seuraavia artisteja: Bon Jovi, U2, P!NK, Kate Perry, The Killers, Paramore, Green Day, Reckless Love, ja monia muita hittiartisteja radioaalloilta… Yllätyksiä unohtamatta.

COVER STARS -show ei edusta mitään tiettyä tyylisuuntaa, ainoastaan kappaleet ratkaisevat, ne ovat hyviä ja jokainen on ne joskus kuullut. Ohjelmisto on suunnattu valtaväestölle, jolle ei välttämättä merkitse, onko biisit heviä, rockia vai poppia? CoverStars on popin ja rockin sekalaispussi, jossa on jokaiselle mieluisia makeisia! Kappaleita, jotka tuovat muistoja ja nostavat kenties tunteitakin pintaan? Niin ikään ohjelmisto soveltuu kaikille, niin alaikäisille teineille kuin keski-ikäisille aikuisillekin.

Suuri osa coverbändeistä kopioivat toistensa soittolistoja, soittaen samoja ralleja tai bändin ohjelmistolla on tietty teema. CoverStars ei toimi näin, me olemme jotain enemmän ja tuomme ennalta arvaamattomat kappaleet kuulijalle, tyylillä nautittavaksi.

Tämä spektaakkeli ei jätä kylmäksi!

Katso CoverStarsin keikat alta. Haluatko CoverStarsin sinun bileisiin? Ota rohkeasti yhteyttä!


Keikalla