Boyat

Berat ja Blerim Cimili, eli Boyat-duo, koostuu turkulaisen musikaalisen perheen veljeksistä, joille musiikin tekeminen ja esittäminen on ollut luonteenomaista jo lapsesta asti. ”Me ollaan aina tehty musaa jossain muodossa, oli se sitten laulamista, säveltämistä, beatboxausta tai pöydän rummutusta. Nyt ollaan tultu siihen vaiheeseen, että ollaan valmiita jakamaan meidän ilmaisua! Musiikki on iso osa meidän elämää ja tuo meille hyvän fiiliksen, ja halutaan välittää se fiilis myös muille.”

Vaikutteikseen afromusiikin, r’n’b:n, housen ja dancehallin listaava yhtye ei kuitenkaan rajoita musiikkiaan mihinkään genreen, vaan pyrkii melodisen ja rytmikkään soundinsa avulla tuomaan jotain uutta suomalaiseen musiikkiin. Suuremman yleisön tietoisuuteen Boyat nousi kesällä 2017, kun he fiittasivat Antti Tuiskun Hanuri-megahitillä.

Musiikin lisäksi veljekset viihdyttävät ihmisiä myös sosiaalisessa mediassa, jossa Blerim on saavuttanut Vine- ja Facebook- videoillaan valtavasti seuraajia ja miljoonia katselukertoja ympäri maailman.

Boyat kiinnitettiin Tasoi Recordsille vuoden 2016 lopulla, jonka jälkeen yhtyeeltä julkaistiin ensimmäisenä singlenä Tänään mä meen. Duon tuorein singlejulkaisu on lokakuun 2017 lopulla julkaistu, dancehallista rytmiä ammentava klubiträkki Sun Tahtiin.

Katso Boyat-kokoonpanon tulevat keikat allaolevalta keikkalistalta!


Keikalla