Bablo

Bablo on pitkän linjan iskelmä- ja rocklaulaja, joka tunnetaan erityisesti karheasta raspikurkkusoundistaan. Musiikinystäviä Bablo on ilahduttanut jo yli 25 vuoden ajan kiertäen Suomea ja levyttäen toinen toistaan hienompia kappaleita. Näistä tunnetuimpia ovat muun muassa Reissumies, Kauas vuorten taa (Whiskey in the Jar), Paikka auringossa, Kaipaan, Taivas sinivalkoinen (Jersey Girl) ja Mies joka ei koskaan tanssi.

Bablon musiikin ja tulkinnan monitahoisuudesta sekä monipuolisesta kohdeyleisöstä kertoo myös se, että perinteisten keikkapaikkojen lisäksi Bablo on ollut mukana esimerkiksi Syksyn sävelessä ja Tangomarkkinoiden finaalissa vuonna 2013.

Perinteisen mies ja kitara -tulkinnan mausteena Bablo hyödyntää livetaustoja, jotka mahdollistavat täyteläisen soundin myös soolona esiintyessään.

Alkuvuonna 2017 julkaistiin Puoliksi täysi -single – katso musiikkivideo alta!

Huhtikuussa 2017 Bablo feattasi FAMin tuoreella singlellä Mies eikä mikään, musiikkivideo on tulossa myöhemmin! Lisäksi Bablo julkaisi saman kuun aikana soolo-singlen Viimeinen Ässä, joka on sijoittunut muun muassa YLE Radio Suomen soitetuimpien kappaleiden listalle. Syksyllä 2017 hän teki myös dueton Marita Taavitsaisen kanssa. Tuorein single, Suotuisat kuut, julkaistiin alkuvuodesta 2018.

Uusi Aurinkoista puolta -albumi julkaistiin toukokuussa 2018!

”Musiikki on elämän ääniraita, keikoilla tavataan!”

Katso Bablon keikat allaolevalta keikkalistalta.


Keikalla