Bablo

Bablo on pitkän linjan iskelmä- ja rocklaulaja, joka tunnetaan erityisesti karheasta raspikurkkusoundistaan. Musiikinystäviä Bablo on ilahduttanut jo yli 25 vuoden ajan kiertäen Suomea ja levyttäen toinen toistaan hienompia kappaleita. Näistä tunnetuimpia ovat muun muassa Reissumies, Kauas vuorten taa (Whiskey in the Jar), Paikka auringossa, Kaipaan, Taivas sinivalkoinen (Jersey Girl) ja Mies joka ei koskaan tanssi.

Bablon musiikin ja tulkinnan monitahoisuudesta sekä monipuolisesta kohdeyleisöstä kertoo myös se, että perinteisten keikkapaikkojen lisäksi Bablo on ollut mukana esimerkiksi Syksyn sävelessä ja Tangomarkkinoiden finaalissa vuonna 2013.

Vuoden 2017 aikana Bablo teki dueton Marita Taavitsaisen kanssa ja feattasi FAMin Mies eikä mikään singlellä.

Bablon viimeisin albumi Aurinkoista puolta julkaistiin toukokuussa 2018. Levyltä irroitetut singlet huomioitiin laajalti. Näistä mm. Viimeinen ässä nousi
YLE Radio Suomen soitetuimpien kappaleiden listalle.

Keikoilla perinteisen mies ja kitara -tulkinnan mausteena Bablo hyödyntää livetaustoja, jotka mahdollistavat täyteläisen soundin myös soolona esiintyessään.

Vuoden 2020 maaliskuussa keikkailun aloittaa myös: Bablo & Ihme4set.
Kokoonpanon ohjelmisto koostuu paitsi Bablon hiteistä myös tunnetuista ja huolella valituista lainakappaleista tyyliin ”Joe Cocker”.  Ihme4set on jo kymmenen vuoden ikään yltänyt orkesteri joka koostuu neljästä ammattimuusikosta. Lauluvoimaa ja iloista soittoenergiaa pursuava ryhmä on säestänyt vuosien varrella lukuisia Suomen eturivin artisteja.

”Musiikki on elämän ääniraita, keikoilla tavataan!”

Katso Bablon keikat allaolevalta keikkalistalta.


Keikalla